Oplossingen op maat

Bij Ford zorgen we voor mobiliteit binnen uw bedrijf door oplossingen op maat aan te bieden aan zowel bestuurders als managers van vlootvoertuigen en commerciële voertuigen.

KMO’s

Als kleine of middelgrote onderneming is uw voertuig een belangrijke tool om uw zaak te runnen: het moet zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn. Ford kan u een op maat gemaakt voorstel bezorgen om tegemoet te komen aan uw noden dankzij ons uitgebreide gamma aan voertuigen, flexibele financieringsoplossingen en specifieke dienst naverkoop als zakelijke klant. Contacteer ons uitgebreide Ford-dealernetwerk en de toegewijde Business en Transit Centra voor de creatie van uw op maat gemaakte voertuig, financiering en naverkoop-oplossingen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en uw bedrijf alle steun te geven dat het verdient.

Grote vloten

Het uitgebreide aanbod van zowel personenwagens als commerciële voertuigen én een wereldwijde aanwezigheid in verkoop en service maken van Ford een wereldmerk: wij hebben een oplossing voor elke grote vloot, wat u ook nodig heeft.

Een voortdurende focus op nieuwe producten stelt ons in staat om meer efficiënte motoren op vlak van verbruik en CO2-uitstoot te ontwikkelen. Er werden nieuwe, betaalbare technologieën ontworpen om het gebruik van grote vloten te vergemakkelijken en om de totale eigendomskosten te verlagen: SYNC-connectiviteit, technologieën voor het vermijden van een ongeval en driver assist-functies, Ford Dynamic LED, parkeerhulp, voor- en achteruitrijcamera's.


 • Publieke sector
 • Publieke sector


  Bij Ford weten we hoe belangrijk het is om de mobiliteit binnen uw bedrijf te garanderen en daarom bieden we u een uitgebreide dienst naverkoop aan onder leiding van technische specialisten in al onze Ford-vestigingen en in het bijzonder in onze Business en Transit Centra.

  Bezoek onze locatie


 • Diplomatic sales
 • Diplomatic sales


  Diplomaten, leden van ambassades en consulaten en het personeel van internationale instellingen (NAVO , EU , Vorm, Eurocontrol ... ) profiteren van exclusieve voorwaarden bij aankoop van een nieuwe Ford. Voor meer informatie over onze condities voor diplomaten, neem contact op met uw Ford-verdeler.

  Contacteer ons


Bestuurder bedrijfswagen

Als bestuurder van een bedrijfswagen geniet u van het beste dat Ford te bieden heeft:

 • Een erg uitgebreid voertuigaanbod om aan uw behoeften te voldoen
 • Nieuwe nuttige technologieën om uw reis veiliger en comfortabeler te maken: SYNC-connectiviteit met geavanceerde spraakherkenning, technologieën voor het vermijden van een ongeval en driver assist-functies, Ford Dynamic LED, parkeerhulp, voor- en achteruitrijcamera's, navigatie met aanraakscherm
 • Vlootoptiepakketten en toegewijde Business Series om die technologieën nog betaalbaarder te maken
 • Een uitgebreid netwerk van Ford-verdelers voor uw onderhoud, inclusief Business Centra en Transit Centra met uitgebreide openingsuren voor meer flexibiliteit

Contacteer ons